Az élet lapjai

Hashtag menőcsávó, rajkiscsaj

2016. június 03. 21:10 - henike.k96


Élet a napjainkban

A közösségi média, közösségi oldalak az egyik legjobb barátom. Remek dolgokat lehet látni rajta. A múltkor például a nagy kék pofaszótárban ismerősnek jelölt egy ~Orsihhh vook Oszt Tshőő~ nevű csajszi. Majd tíz perces gondolkodás után rájöttem hogy tényleg ismerem a kiscsajt, viszont nem rémlik hogy így anyakönyvezték volna. Sőt az is megfordult a fejemben ha anyuci meglátta volna ezt az elnevezést könnyen lehet hogy hitet változtat és a haja elhullik a dologtól. Apuci véleményéről ne is beszéljünk. De előfordult már hogy a két első lökhárítóját a kirakatban áruló ~ Rebusssh Rajbaba Cicushh Jelizz~ néven futó  tündér virágszál is azt hitte hogy ott leli meg majd élete párját. Valami kockahasvillantós de egyébiránt össz-vissz tokkal-vonóval 42 kilót nem nyomó Renátó Santos személyében. Hát ámen, legyen is így, csak rettegek, ez a dolog lentebb már nem tudna süllyedni, de ha mégis, az ennél is rosszabb volna.
Szóval a kék enciklopédia alapvető működési szabályai:

1, Vezetéknév nincs, mert az ciki.
2, A profilképnek lehetőleg egy koszos tükörben kell készülni, csajoknál a csücsörítés alapszabály.
3, Minél több lájk, annál királyabb csávó/csaj vagy.
4, Feltétlenül le kell fotóznod mit eszel, mit iszol. Még a végén a magánügyed marad.
5, Bárhol vagy, be kell taggelned.
6, Minél több emberrel van közös képed, annál menőbb vagy.
7, Mindenhova nyomatni kell egy hashtaget.
8, Az összes csajszit szercsized, puszcsizod, mert különben az érzelmi prostitúció nem lesz teljes.
9, Naponta háromszor kell profilképet cserélni, különben lemaradsz a többiektől.
10,Lehetőleg mindenki legalább 20 éves aki amúgy 13-14. 

Másik nagy közösségi kedvencem a képek feltöltésére alkalmas felület, ahonnan kiindult a hashtag őrület. Jönnek mennek a szivecskék, minden teli tutorialokkal, te pedig bosszankodsz miért nem tudsz tökéletes cicaszemet csinálni, meg 45 guggolást 15 másodperc alatt. Miért nincs legalább egy alma a kezedben és miért nem egy kigyúrt, napbarnított helyes pasi a párod, aki lehetőleg mindent meg tud szerelni, ágyba viszi a reggelit, és naponta meglep a bömös motorházán egy doboz rózsával. Mindenhol hashtag, mindenhol szivecske, mindenhol minden szép, és jó. Napi 40 szelfi elfér, itt nem bánt senkit, de lehetőleg mennie kell hozzá ezer hashtagnek hogy jó sokan lássák,lehetőleg vadidegenek, kövessenek.

Manapság már a kapcsolatok is online köttetnek, szerencsére mindenki láthatja. Van időjárásjelentő funkció is szóval nem kell bekapcsolnod a tvt se, de ha egy kicsit többre vagy kíváncsi mint hogy a rajbababákkal és ecsetesfej-menőcsávókkal nap mint nap mi történik, ajánlom hogy olvass el egy könyvet, vagy menj ki a parkba a barátaiddal. Hidd el sokkal jobb, ha nem csak az interneten vannak kapcsolataid.

A bejegyzésről: Akinek nem inge ne vegye magára, akinek igen, az se, inkább nevessen.

Jó időt, jó kedvet mindenkinek: ~ Henikeeehhh Bloggerladyy~  :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azeletlapjai.blog.hu/api/trackback/id/tr618776744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása